Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Zbor članov odbora Domžale

Datum: 20.04.2023

Avtor/Vir: Tone Majhenič

20. aprila 2023 smo se zbrali na občnem zboru člani PVD Sever Ljubljana, Odbor Domžale. Predsednik odbora g. Maksimiljan Karba je zaradi zdravstvenega stanja prepustil vodenje članu Janezu Romu. Ta pozdravi vse navzoče in vabljene goste, med katerimi sta bili tudi podpredsednik PVD Sever Ljubljana g. Emerik Peterka in sekretar g. Gojislav Kern. Prebran in potrjen je bil dnevni red z bora članov.

G. Janez Rom je podal poročilo o delu v preteklem letu. Povedal je da so bile opravljene skoraj vsa načrtovane aktivnosti, udeleževali smo se načrtovanih prireditev in dogodkov. Prisotne je pozval, da se udeležujejo prireditev v večjem številu. Po podanem poročilu je podal program dela odbora za letošnje leto. Podpredsednik društva g. Emerik Peterka je nato podal poročilo o delu celotnega društva, ter nato tudi predstavil program dela društva v letu 2023.

 

Po podanih poročilih in programih dela smo z minuto molka počastili spomin na umrle člane društva.

 

Sledila je predstavitev knjige Slovenija in njene meje v treh zgodovinskih obdobjih, katero je predstavil njen avtor Branko Celar, ki je tudi član Zveze policijskih veteranskih društev Sever.

 

Po predstavitvi knjige, je predsednik odbora g. Maksimiljan Karba člane seznanil, da zaradi bolezni ne more več voditi odbora, katerega je vodil že od ustanovitve. Predlagal je, da člani na tem zboru izvolijo novega predsednika odbora. Prisotni člani so soglasno potrdili razrešitev dosedanjega predsednika g. Maksimiljana Karba in za novega predsednika izvolili g. Iva Jereba.  


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024