Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Delovna pleskarska akcija veteranov vojne za Slovenijo OZVVS Ljubljana, PVDS Ljubljana, PVDS za Primorsko in Notranjsko ter Združenja veteranov Ljubljane 90-91

Datum: 12.05.2023

Avtor/Vir: mag. Darko Repenšek

Veterani vojne za Slovenijo iz OZVVS Ljubljana, PVD Sever Ljubljana in Primorska-Notranjska ter ZV Ljubljana 90-91 smo  na Mednarodni dan medicinskih sester v Porodnišnici Postojna izvedli  prostovoljno delovno akcijo, v kateri smo s pleskarskimi barvami prenovili in polepšali glavni vhod in avlo porodnišnice. Gre za prenovo prostorov, ki na simbolen način predstavlja tudi darilo v počastitev 30-letnice Zveze veteranov vojne za Slovenijo. V akciji s humanitarno noto  je aktivno sodelovalo tudi društvo Slojenčki.

V jutranjih urah sta nas sprejela  direktor dr. Aleksander Merlo in glavna medicinska sestra Jana Čelhar, ki sta se nam za krajši čas tudi pridružila pri delu. V času izvajanja del pa nas je obiskal tudi župan Postojne Igor Marentič. Delo je potekalo pod nadzorom mojstrov firme Dipex d.o.o, katere lastnik je Dušan Presetnik, sicer tudi predsednik ljubljanskega OZVVS in pobudnik akcije, ki  jo z darovanim materialom podpira JUB d.d. iz Dola pr Ljubljani.

 

Fotografije si lahko ogledate na povezavi: https://photos.app.goo.gl/aAP5T4ZHeBnSkeFS9

Video si laho ogledate na povezavi: https://photos.app.goo.gl/U2GkAxMEqCDZgrgRA

Foto: Janez Platiše

 


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024