Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

2. državno prvenstvo ZPVDS v tenisu

Datum: 10.09.2022

Avtor/Vir: Tone Pozvvek

PVD Sever Ljubljana je pod pokroviteljstvom ZPVD Sever v soboto, 10. septembra 2022, v Komendi izvedel 2. državno prvenstvo ZPVD Sever v tenisu-dvojice.

Pomerilo se je devet parov iz štirih društev Sever. V treh izžrebanih skupinah so se pari v sedmih gemih pomerili vsak z vsakim, v nadaljevanju pa glede na doseženo mesto v skupini preko polfinala vse do finalnega dvoboja. V finale sta se prebila društveno mešana dvojica PINCOLIČ Zlatko (PVDS Ljubljana II.) - DACAR Sebastjan ( PVDS Zasavje) in par VINDIŠ Zvonko - GANTAR Nejc (PVDS Ljubljana I.), ki sta tekmeca ugnala v sicer sila zanimivem finalnem dvoboju. V malem finalu za 3. mesto sta se pomerila par ROGLEVSKI Ljubo – ISIĆ Nermin (PVDS Zasavje II.) proti paru KOVAČEVIČ Stjepan – STARC Marjan (PVDS Ljubljana III.). Slavila sta slednja.

Medalje najboljšim posameznikom, pokale društvom iz katerih najboljši trije pari prihajajo in prehodni pokal ZPVD Sever sta podelila predsednik ZPVD Sever dr. Tomaž Čas in predsednik Komisije za šport pri ZPVD Sever mag. Darko Repenšek, s spominskimi nagradami pa je najboljše tenisače v vrstah policijskih vojnih veteranov obdaril predsednik PVD Sever Ljubljana Emerik Peterka.

Udeležence prvenstva je pozdravil tudi podžupan občine Komenda Igor Štebe, ki je izrazil zadovoljstvo, da je prvenstvo organizirano na športnih terenih njihove občine in udeležencem zaželel obilo športnega užitka in prijetnega druženja.

Več si lahko ogledate na spletni strani ZPVDS:

https://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/2drzavno-prvenstvo-zpvd-sever-v-tenisu-dvojice.html

Foto: Darko Repenšek, Martin Šalehar


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024