Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Občni zbor IPA Kluba Ljubljana

Datum: 04.04.2022

Avtor/Vir: Ivan Škulj

30.3. 2022 ob 17.00 uri smo se udeležili redne letne skupščine IPA Kluba Ljubljana, ki je bila prostorih M hotela v Ljubljani.

Skupščina je potekala v skladu z vabilom in dnevnim redom. Poleg delegatov in vodstva IPA Kluba Ljubljana so se skupščine udeležili še predsednik IPA Sekcije Slovenije g. Jože Senica, predstavnik PU Ljubljana – vodja Službe direktorja g. Bojan Žmuc in direktor Šentjakobskega gledališča Ljubljana g. Milan Golob s sodelavkami (prejemniki priznanja).

 

Na skupščini so poleg obveznih vsebin obravnavali in sprejeli manjše spremembe Statuta in opravili nadomestne volitve, kjer je bil za podpredsednika izvoljen g. Marjan Jakše  in za člana upravnega odbora g. Danijel Jug.

 

Za glasbeno popestritev je poskrbel kvartet saksofonistov iz Policijskega orkestra in kvartet mladih deklet – begunk iz Ukrajine, ki so zaigrale na godala.

 

V pozdravnem nagovoru je podpredsednik PVD Sever Ljubljana Ivan Škulj pozdravil vse prisotne, poudaril kvalitetno in tesno medsebojno sodelovanje ter nujnost sodelovanja s Policijo. Zaželel jim je uspešno delo in dobro sodelovanje tudi v bodoče.

 

Fotografije so na povezavi:

 

https://ipa-lj.com/galerija/gallery/obcni-zbor-ipa-kluba-ljubljana-2/


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024