Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Čestitka predsednika ZPVDS

Datum: 24.12.2021

Avtor/Vir: dr. Tomaž ČAS

Spoštovane policijske veteranke in veterani,

 

počasi se izteka leto 2021, ko smo se spoprijemali z različnimi težavami in omejitvami, ki so jih pogojevali ukrepi v zvezi s COVID – 19. Kljub tem ukrepom smo uspeli opraviti skoraj vse naloge in aktivnosti, ki smo jih planirali. Res pa je, da smo mnoge aktivnosti izvajali na drugačen, manj všečen, vendar vseeno na učinkovit in razmeram primeren način.

Upam, da se bomo v naslednjem letu večkrat srečali ob različnih prireditvah, športnih tekmovanjih in ob drugih priložnostih ter si segli v roke in izmenjali nekaj besed o naših uspešno prehojenih letih od poznih osemdesetih prejšnjega stoletja do danes, ko se večkrat vprašamo ali smo se borili za takšno Slovenijo, ki jo imamo danes. Delajmo še naprej na tem, da bomo imeli takšno državo, ki si jo zaslužimo.

 

Ob božičnih praznikih vam želim vse lepo in dobro ter prijetno praznovanje, v novem letu 2022 pa predvsem zdravja, zadovoljstva in sreče, ki nam v zadnjem času zelo pomembno kroji naše zadovoljstvo oziroma vpliva na naše zdravo in človeka vredno življenje.

 

Dr. Tomaž Čas, predsednik ZPVD Sever


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024