Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

20. veteranske športne igre

Datum: 05.06.2021

Avtor/Vir: Gojo Kern

V soboto, 5. junija 2021 so v Slovenski Bistrici potekale 20. veteranske športne igre, ki sta jih organizirala Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Zveza veteranov vojne za Slovenijo.

 

Na igrah je sodelovalo 150 ekip, ki so se pomerile v šestih športnih disciplinah. Tekmovanja so potekala v šahu, vlečenju vrvi, streljanju z zračno puško, košarki, pikadu in metu bombe. Tudi naše društvo je tekmovalo s po eno ekipo v vseh disciplinah.

 

Udeležence in njihove številne spremljevalce sta pozdravila župan Občine Slovenska Bistrica g. dr. Ivan Žagar, uradno pa je igre odprl predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas.

 

Na zaključni prireditvi so bile podeljene medalje in pokali najboljšim trem ekipam in posameznikom v posameznih športnih panogah. Pokali so bili  podeljeni tudi trem najboljšim ekipam v skupni razvrstitvi. Najboljši skupni rezultat v vseh šestih športnih panogah veteranskih športnih iger 2021 so dosegli člani OZVVS Zgornja Gorenjska, pred OZVVS Dolenjska in tretje uvrščeno ekipo PVD Sever za celjsko območje.

 

Prehodna pokala ZVVS in ZPVD Sever pa sta podelila predsednika obeh zvez, dr. Tomaž Čas in Ladislav Lipič.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024