Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

19. veteranske športne igre

Datum: 20.06.2020

Avtor/Vir: Gojo Kern

V soboto, 20. junija 2020 so v Brežicah, v prostorih Gimnazije Brežice, Osnovne šole Brežice in Športne dvorane Brežice  potekale 19. veteranske športne igre, ki sta jih organizirala Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Zveza veteranov vojne za Slovenijo.

Na igrah je sodelovalo 128 ekip, ki so se pomerile v šestih športnih disciplinah. Tekmovanja so potekala v šahu, vlečenju vrvi, streljanju z zračno puško, košarki, pikadu in metu bombe. Tudi naše društvo je tekmovalo s po eno ekipo v vseh disciplinah.

 

Udeležence in njihove številne spremljevalce sta pozdravila podžupan Občine Brežice Jure Pezdirc in predsednik OZVVS Brežice Darko Udovič, uradno pa je igre odprl predsednik ZVVS general major Ladislav Lipič.

 

Na zaključni prireditvi iger sta udeležence nagovorila župan Občine Brežice Ivan Molan in predsednik ZPVD Sever dr. Tomaž Čas. Medalje in pokale najboljšim trem ekipam in posameznikom v posameznih športnih panogah so podelili predsednika Komisij za šport pri obeh veteranskih organizacijah Adi Vidmajer in mag. Darko Repenšek, predsednika OZVVS Brežice Darko Udovič in PVD Sever Posavje Roman Kržan, najboljšim trem ekipam v skupni razvrstitvi je pokale podelil župan Ivan Molan, prehodna pokala ZVVS in ZPVD Sever pa sta podelila predsednika obeh zvez, Ladislav Lipič in dr. Tomaž Čas.

 

Med ekipami društev Sever je naša ekipa zasedla 1. mesto in prejela prehodni pokal.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024