Policijsko veteransko društvo Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 428 50 47
E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si
Uporabnik:
Geslo:
Predsednikov uvod
Povezave
Sponzorji in donatorji

Slovesnost ob 30. obletnici MSNZ v Kamniku

Datum: 03.10.2020

Avtor/Vir: Ivan Brinovec

V soboto, 3. oktobra 2020 smo se člani PVD Sever Ljubljana, Odbora Kamnik- Komenda udeležili slovesnosti ob praznovanju 30 letnice Manevrske strukture narodne zaščite pri spominskem obeležju OZVVS Kamnik-Komenda v Golicah v Tuhinjski dolini.

Slavnostna govornika sta bila g. Marjan ŠAREC, poslanec Državnega zbora in Boris Zakrajšek organizator Manevrske strukture narodne zaščite v Občini Kamnik. V govorih je bila tudi večkrat poudarjena vloga milice v času pred in med osamosvojitveno vojno.

 

Kot vsako leto smo pred svečanostjo organizirali skupni pohod veteranov PVD Sever Ljubljana, Odbora Kamnik-Komenda in OZVVS Kamnik Komenda. Letos je bila organizacija v rokah našega Odbora. Ob 08.00 uri smo se zbrali v Golicah in opravili pohod po okoliških hribih in vaseh.


V kraju Črni vrh nad Kozjakom smo pohodnike pogostili na domačiji Stanislava RESNIKA  in se nato spustili v dolino v kraj Golice na izhodišče, kamor smo prišli pravočasno in se ob 11.00 uri udeležili svečanosti pri spominskem obeležju.


Politika zasebnosti in varstva podatkov

PVD Sever Ljubljana
Vodnikova cesta 43 A
Ljubljana 1000

E-pošta: info@drustvo-sever-lj.si


2024