Torek

15. junij 2021 ob 7:30

4. kolesarski izlet

Ljubljana

15. junija 2021 bomo izvedli tradicionalni IV. kolesarski izlet »Po pomnikih o aktivnosti Milice v osamosvojitveni vojni na območju Ljubljane z okolico«.

To leto bo tradicionalna trasa spremenjena. Pot nas bo vodila iz Ljubljane po ljubljanskem barju in nazaj v Ljubljano. Na poti bomo obiskali spominska obeležja iz osamosvojitvene vojne in si ogledali naravne znamenitosti ljubljanskega barja. Kolesarili bomo iz Ljubljane proti Brezovici, Podpeči, Jezeru, Tomišlju in Igu. Nadaljevali bomo proti Škofljici, kjer bomo pred Škofljico zavili čez barje proti Ljubljani.

Zbor kolesarjev udeležencev izleta bo  v torek 15. 6. 2021 ob 07.30 uri pred sedežem društva na Vodnikovi cesti 43 v Ljubljani.

Prijave sprejema Andrej Janežič na telefon 031 406 504 do 12. 6. 2021.

Udeleženci izleta bodo kolesarili na lastno odgovornost, v skladu s cestno prometnimi predpisi. Pri kolesarjenju morajo uporabljati kolesarsko čelado.

Kolesarski izlet je dolg cca. 50 km zato priporočamo, da imajo udeleženci s seboj zadostno količino vode.